Haberler
Hangi ay hangi balık yenmeli?

Hangi ay hangi balık yenmeli?

Palamutun en lezzetli ayı olarak bilinen Ekim’de ayrıca barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça da en lezzetli halleriyle sofralara geliyor.

Alerjiye önlem almak mümkün.

Alerjiye önlem almak mümkün.

Alerji aslında vücudumuz için zararlı olmayan herhangi bir maddeye (alerjen) karşı vücudun vermiş olduğu abartılı ve beklenmeyen bir cevaptır.

Aşure zihin yorgunluğuna iyi geliyor.

Aşure zihin yorgunluğuna iyi geliyor.

İçinde baklagil, incir, kuru kayısı gibi bağırsak hareketlerini hızlandıran besinlerin bulunduğu aşure, aynı zamanda zihin yorgunluğuna ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor.